Silverlight-støtte på Mac

Apple har i sin siste oppdatering fjernet støtte for en rekke utvidelser, og i den forbindelse har Silverlight-støtten forsvunnet fra nettleseren Safari.
Slike endringer råder vi dessverre ikke over, men vi har lagt ned flere tusen timer for å migrere hele løsningen over til en plattform-uavhengig løsning.
Denne løsningen, ofte omtalt som HTML5-versjon, vil rulles ut i testfase til flere av våre kunder nå, og slippes så snart denne er godkjent.

Inntil videre anbefaler vi brukere av Mac følgende løsning for å logge på Exceline som normalt:

1) Last ned nettleseren SeaMonkey fra Seamonkeys hjemmeside
2) Følg installasjonsoppsettet fra filen.
3) Finn SeaMonkey i Finder.
4) Dobbelklikk (venstreklikk) Velg åpne.
5) Velg at du ønsker å kjøre denne applikasjonen, selv om den ikke stammer fra APP store.
6) Deretter kan du åpne din Exceline-adresse som normalt i nettleseren.

Merk at dette er en tredjeparts nettleser og vi tar ingen ansvar for bruk av denne.
Kostnader kan tilkomme fra tredjeparts leverandør.

Photo by bruce mars from Pexels

Kundesupport fra Exceline

Visste du at et gjennomsnittlig norsk treningssenter mottar i snitt 48 mail pr dag? Spørsmålene varierer, alt fra informasjon om senteret, utstyr, spørsmål angående faktura, frys, oppsigelse, gruppetimer og PT. I tillegg til dette kommer Spam, selgere og alt annet snacks som tar tiden din bort fra det du burde jobbe med, til kjedelig, repeterende administrasjonsarbeid. For å gi deg denne tiden tilbake, har vi lansert Kundesupport fra Exceline.

Denne tjenesten fungerer resepsjonist, portvakt og økonomiansvarlig i ett.

  • Vi besvarer alle eposthenvendelser fra dine kunder.
  • Vi følger opp avvikshåndteringene dine
  • Vi følger opp sakene til din inkassoleverandør.
  • Vi videreformidler saker som er av din interesse, slik at du fortsatt har kontroll.

Vi har benyttet oss av Kundesupport fra Exceline i snart 2 år og er veldig fornøyd. Dette gjør at vi kan bruker mer tid på andre arbeidsoppgaver.

Marius – Daglig Leder, Sky Fitness Bodø

 

Vi skreddersyr denne løsning for ditt treningssenter, ta kontakt med oss i dag for å effektivisere deres hverdag!

Photo by Jake Colvin from Pexels

Oppdateringer i høst

Sommeren er over, men fortvil ei, vi har ikke ligget på solsenga i sommer. Vi har faktisk kommet dit at vi vil rulle ut vår neste store oppdatering i løpet av høsten.

Dette har vi ventet lenge på å si, og vi har gledet oss lenge på å si det vi skal si nå… MORNA SILVERLIGHT!

Exceline får en helt ny plattform som vil gjøre hverdagen enklere for oss alle. Ingen Silverlight, ingen Seamonkey, likt brukergrensesnitt på Mac og PC. ENDELIG!

Men, dette krever også endringer hos våre kunder, det gjelder spesielt datamaskinene og hardware som brukes i resepsjonsområdene rundt omkring i Norges land.

Merk: Dette gjelder hovedsakelig maskiner som bruker vår hardware lokalt. Med dette mener vi: Bankterminal, Kvitteringsskriver, strekkodeleser, adgangsregistrering. m.m

Vi anbefaler følgende spesifikasjoner på resepsjons/POS-maskiner

Generelt
Operativsystem Windows 7, 8.1 eller 10. (10 er anbefalt)*
Prosessor / Chipset
CPU Intel Core i5 (Eller Høyere)
Minne
RAM 8 GB
Teknologi DDR3 (eller nyere)
Lager
Hovedlager Anbefaler SSD
Lyd & Video
Kamera Støtter HD Web Camera.
Inngang
Type Minimum 6 USB innganger
Kasseløsning
Strekkodeleser Anbefaler Datalogic
Printer Star TSP 100 FuturePRNT*
Kassaskuff ICD CASH DRAWER*
Diverse
Nettverk Anbefaler kablet nett.
Skjerm Anbefaler 2 HD-skjermer, 21,5’’ eller større.
  • Merk at printermodell og kassaskuff er påkrevd.

Igjen, dette gjelder på kassemaskiner i resepsjonen. Exceline vil bli tilgjengelig på alle flater gjennom nettlesere som: Chrome, Firefox, Safari, Opera m.m

Har du ikke korrekt printer og kassaskuff, vil det ikke være mulig å gjennomføre varesalg i exceline.

Er du usikker på om du har korrekt kvitteringsprinter og kassaskuff? Ta kontakt!

Akkurat nå får du både kvitteringskriver og kasseskuff ferdig konfigurert, klar til installering til kun 3.990.- (eks mva)

Bli kjent med Anders Feyling

Anders Feyling er IT-utvikler i Exceline. Anders er utdannet dataingeniør fra NTNU i Trondheim, hvor han skrev sin master «Tightly Integrated Doppler Velocity Log Aided Inertial Navigational System» i kybernetikk. Slapp av, vi skjønner heller ikke hva den handler om. Anders er vårt siste tilskudd til Trondheimskontoret og startet i desember 2018.

Anders er også den eneste ikke-trønderen på kontoret, og han bærer Rogalandsflagget stolt på brystet. Når han ikke snakker om hvor fantastisk Sandnes Ulf er, eller hvor mye han savner temperaturer over 12 grader i juli, beriker han kontoret med sin tørrvittige humor og morsomme memes.

Anders er en faglig bauta som tar utfordringer på strak arm. Som fullstack-utvikler har han kompetanse i flere kodespråk, og liker store utfordringer. Han samarbeider godt med andre utviklere og jobber målrettet med egne arbeidsoppgaver. Anders bidrar alltid til gode samtaler rundt pausebordet og tilfører alltid gode løsninger til diskusjoner rundt videreutviklingen av Exceline.

I Exceline får jeg jobbe med ulike arbeidsoppgaver i et spennende felt.

  • Anders feyling

På fritiden driver Anders med trening, data. E-sport og går turer med sin samboer og japanske Chin hund.

Bli kjent med Øivind Mosand.

Øivind Mosand er IT-utvikler og har jobbet hos oss siden 1. februar 2017. Umiddelbart etter ansettelse beviste Øivind at han er kongen av databasehåndtering. Øivind har jobbet med programmering i snart 20 år, og vært interessert i data siden barndommen. Øivind har jobbet med CSS, PHP, LAMP, SASS, MySQL, XML, webutvikling, Typescript + + + The list goes on! Øivind kan sette seg inn i alle tenkelige komplekse arbeidsoppgaver vi kaster mot han.

For oss er Øivind en kjernekar som alltid har godt humør, lun fremtoning og en vittig kommentar på lur. Øivind samarbeider godt med sine kolleger og er uvurderlig når det kommer til avanserte tekniske spørsmål, hans erfaring og kjennskap til Exceline gjør han til Excelines «grand old man».

Øivind har også videreutviklet flere av våre tekniske nyvinninger etter 2017. Blant annet verktøyet Exceview, som raskt ble en favoritt blant senterledere.

«Jeg liker å fordype meg i kompliserte problemer. Om det gjelder videreutvikling eller spesialiserte rapporter føler jeg tilfredshet av å finne de korrekte løsningene. – Øivind Mosand»

På fritiden bruker Øivind tiden sammen med familien, data og fotball.

Bli kjent med Martin Tømmerås

Martin Tømmerås er IT-Utvikler i Exceline. Martin begynte til oss det siste året han skrev ferdig bachelorgraden sin i informatikk. Martin er fullstack-utvikler og har en nese for brukervennlige grensesnitt og databasehåndtering. Siden Martin tiltrådte 1. mai 2018 Har han rukket og fått barn og er i foreldrepermisjon en dag i uken.

Det som kjennetegner Martin er hans gode humør, imøtekommenhet og nysgjerrighet. Martin setter høye krav til seg selv og utfører sine arbeidsoppgaver med glans. Martin samarbeider godt med sine kolleger og bidrar gjerne i faglige og ufaglige diskusjoner.

Vi som jobber i Exceline ser på Martin som en sterk faglig ressurs, og på tross av sin unge alder er han meget kompetent i sitt felt. Martin jobber tett med utviklingen av grensesnittet for våre kunder, og setter pris på tilbakemeldingene han får via supportdesken.

«Kun gjennom våre kunders atferdsmønster, kan vi lære hvordan vi skal utvikle Exceline videre».

Martin Tømmerås                          

På fritiden er Martin opptatt med familie og trening. Han er en ivrig leser og har ikke sett Game of Thrones fordi han «foretrekker bøkene». Noe som i ettertid viste seg å være et godt valg, siden den serien var en gedigen skuffelse.

 

Visste du at vi tilbyr kundesupport på vegne av våre kunder? Ta kontakt i dag for et meget godt tilbud!

Husk å bestille medlemskort!

Vet at mange på denne tiden av året ser ned i resepsjonskuffen og tenker: Skitt, her var det tomt gitt. Fortvil ei, bestill i dag, så leverer vi!

Vi har samarbeidet med Plastkort.com (tidligere plastkortfabrikken) i en årrekke, og kommer til å fortsette det gode samarbeidet i fremtiden.

Ta en titt på deres hjemmeside for ulike designforslag og adgangstegn.

 

Bestill her! 

 

Bruker dere fortsatt magnetkort eller strekkode? Ta kontakt i dag for en kostnadsfri befaring av adgangskontrollen. 

Bli kjent med Kristian Holmstrøm

Bli kjent med Kristian Holmstrøm

Kristian Holmstrøm er IT-Utvikler i Exceline. Med to Bachelorgrader og en master er han soleklart vinneren av flest studiepoeng (og studielån) blant oss på kontoret. Kristian er Fullstack-utvikler og er vikarierende utviklings-leder i Robin Holums foreldrepermisjon. Fullstack-utvikler betyr at Kristian jobber med både Frontend (brukergrensesnittet) og Backend (håndtering av databasen). Kristian begynte til oss i juni 2018, etter å ha avsluttet sin masteroppgave i kybernetikk.

Det som kjennetegner Kristian er hans lærevillighet, humør og lune fremtoning. Han er selvdreven, samarbeider godt med andre kolleger og liker å løse komplekse problemer.

For oss som jobber i Exceline er Kristian en sterk faglig ressurs med et meget klokt hode, som vi vet å benytte oss av. Kristian håndterer flere kodespråk og leverer gode resultater, gang etter gang. Som kunde til oss, er det ikke sikkert at du vil komme i kontakt med Kristian på telefonen, men hvis behovet for videreutvikling eller spesielle kundebestillinger kan du fort sitte i et møterom med Kristian. Han vil hjelpe deg få de dataene eller funksjonene du eller din virksomhet trenger.

«Vi skal gjøre Exceline til den definitive bransjeløsningen for treningssentre ved å hele tiden innovere nye løsninger og lytte til hva våre kunder etterspør.»           

         – Kristian Holmstrøm

 

På fritiden er Kristian opptatt av trening, oppussing av hus og sin lille chilihage hvor han planter egne velsmakende chiliplanter.

 

 

 

 

Lurer du på hva din virksomhet kan gjøre i Exceline, eller har spørsmål angående våre tjenester og API? Ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

Fantasy Premier League!

Som kanskje mange vet om oss i Exceline, så er vi meget fotballinteresserte. Og som hundretusenvis av andre nordmenn, spiller vi Fantasy Premier league! Vi har også vår egen liga hvor vi premierer årets beste Exceline Manager.

Så har du det som trengs for å bli Norges beste treningssenter manager? Bli med!

Code to join this league:  booty9

Merk, du må bli med før sesongstart Fredag 9. august 2019 klokken 20:00 for å være med i konkurransen. Vinneren blir annonsert mandag 18. mai 2020.

 

Er du blant de som ikke klarer å velge mellom Sterling og Salah? Pereira eller Pereyra? Alisson eller Ederson? Visste du at vi kan ta kundehenvendelsene for deg? Exceline kundesupport leverer nå tjenester til over 40 treningssentre i hele Norge. Vi frigir tiden til deg og dine ansatte slik at dere kan sette søkelys på andre ting, som for eksempel FPL. Ta kontakt i dag!

Adgangskontroll – Alt i et system

Exceline har siden 2012 hatt en landsdekkende rammeavtale med Certego, og sammen har vi utviklet en standardløsning for adgangskontroll til treningssentre i Norge.

Siden 2012 har vi levert løsninger til over 250 treningssentre i hele landet. Certegos ARX system fungerer sømløst med Exceline, som betyr at du kun trenger å forholde deg til et system. Løsningen tillater fleksible løsninger som medlemmer med ulike tilgangstider, drop-in og fjernstyring.

Løsningen kan installeres på eksisterende adgangsdører, porter og rondeller. Ta kontakt for en kostnadsfri befaring i dag! 

 

Har du husket å bestille medlemskort før medlemmene kommer tilbake fra ferie? Bestill nå! 

Vizible

Et av våre nye og spennende forretningsområder for 2019 er Vizible. Vi skal være din samarbeidspartner og støttespiller også når det kommer til reklame og synlighet for ditt senter. Dette er et konsept som skal hjelpe bransjen til å hente ut reklameverdien på medlemsmassen. Kort fortalt ser vi en stor verdi for deg og ditt treningssenter å kunne reklamere i ditt nærområde på reklameskjermer, samtidig som skjermene på ditt senter til viser både reklame og egenprodusert innhold og informasjon. I tillegg vil vi selge reklameplass til eksterne aktører på skjermene i nettverket. Alle våre kunder vil bli kontaktet for en enkel presentasjon av konseptet. De første sentrene er allerede i gang med utrulling av løsningen som skaper en bred lokal markedsføring.