Koronatiltak fra våre partnere!

Hei alle sammen!

Vi opplever nå den mest dramatiske situasjonen treningsenterbransjen noensinne har opplevd. Usikkerheten rundt hvor lenge og hvor omfattende dette blir, skaper mange spørsmål og vanskelige avgjørelser. Vi vet mange av dere har blitt nødt til å permittere ansatte og dette er en tøff tid for oss alle. Mange praktiske spørsmål dukker opp, hva skal vi gjøre med avtalegirotrekket, frys av medlemskap og andre utfordringer knyttet til den daglige driften. For de fleste av dere vil trekket med forfall 20.mars allerede være innsendt og siden vi enda ikke vet om dette vil vare 14 dager eller seks måneder, maner vi alle våre kunder med å avvente direkte tiltak. Vi i Exceline vil jobbe med å finne gode løsninger på de problemstillingene som måtte oppstå.

Vi råder alle våre kunder til å følge med på informasjonen fra Virke og regjeringen fremover.

Hold deg oppdatert med ExceView

ExceView gir deg oppdaterte tall på de fleste områder av driften, enkelt og oppdatert på din mobil. Løsningen er en app knyttet til din database i Exceline som henter data på blant annet medlemstall, omsetning, gruppetimebookinger med mer.

PS! Har du ikke allerede anskaffet deg ExceView, får du nå gratis tilgang frem til 1. juni. Send oss en mail  med kontaktinfo for å få tilgang!

 

 

Våre fantastiske partnere jobbet for å kunne tilby våre kunder tjenester som forenkler hverdagen til dere og deres medlemmer, helt kostnadsfritt!

Myworkout AS tilbyr gratis Myworkout GO for treningssenter og deres kunder

For å hjelpe treningssenterbransjen i en vanskelig tid med mange utmeldinger ønsker Myworkout å bidra til å redusere antall utmeldinger ved å gi premium brukertilgang til helse- og treningsappen Myworkout GO til alle medlemmene deres. Dette tilbys uten kostnad i minimum 2 måneder og så lenge treningssenteret må holde stengt, med mål om å beholde medlemmene.

 

Med Myworkout får medlemmene deres: 

  • Treningsvideoer
  • Barnedans
  • Veiledning til effektiv helsefremmende trening
  • Vitenskapelig måling av VO2max og biologisk alder

 

Vi lager en unik landingsside for deres medlemmer hvor dere blir avsendere. På denne landingssiden vil de få appen gratis gjennom dere.

Vanlig pris for Myworkout GO for en privatperson er 44,- per måned. Det oppleves som positivt og en verdi for medlemmer å få dette av treningssenteret inkludert i medlemskapet sitt.

Vi ser at inntil 40% av medlemmene benytter seg av tilbudet i åpne treningssentre som tilbyr dette til sine medlemmer i dag.

Når treningssentrene er stengt kan behovet være enda større og ekstra kjærkomment når alternativet ofte er å melde seg ut.

 

Hva er Myworkout GO?

Myworkout GO er en helse- og treningsapp som gir motiverende treningsinstruksjon for egentrening utendørs og innendørs basert på verdensledende forskning fra NTNU, sist omtalt i Dagbladet iforrige lørdag som Norsk Supermetode: https://www.dagbladet.no/tema/professorenes-metode-gir-kjempe-effekt-for-kolssyke/72200700

Appen gir motivasjon til trening ved at medlemmet ser sin egen treningsfremgang målt i biologisk alder med vitenskapelig presisjon. De trenger ikke noe utstyr annet enn en smarttelefon. Appen har også 100+ treningsvideoer for hjemmet tilpasset både voksne og barn.

Treningssenteret får sin logo i åpningsvinduet til appen for sine medlemmer. Myworkout benyttes i dag av bedrifter, forsikringsselskap og privatpersoner med dokumentert effekt.

Se videoen om Myworkout GO: https://vimeo.com/397371361/bc7c1a5447

 

Vi understreker at det ikke er noen som helst forpliktelser for treningssentrene etter endt gratis periode.

Når treningssentrene får åpne som vanlig igjen vil dere få to muligheter:

  1. Dere kan betale for at alle deres medlemmer får videre tilgang på Premium versjon. Prisen er i utgangspunktet kr 2.- pr. pr. mnd. x totalt antall medlemmer på senteret.  (ikke mva. pliktig). Vi vil gi en pris for evt. videre bruk basert på totalt antall medlemmer som ikke vil overstige kr 2.- pr. medlem pr. måned.
  2. Dere vil ikke betale for medlemmene. Hvert enkelt medlem står fritt til å fortsette med premium versjon for egen regning som koster kr 44.- pr. mnd. Alternativt mister de premium tilgang med evaluering og kan fortsette med basisversjon uten evaluering av egne økter.

Interessert?

Fyll ut kontaktskjemaet her så blir du fulgt opp: https://myworkout.com/no/treningssenter/

iBooking tilbyr gratis Trimpoengkonkurranse fram til 1. Juni

I samarbeid med Trimpoeng AS vil vi tilby dere å sette opp en Trimpoeng konkurranse for deres medlemmer – helt uten kostnad.

Konkurransene vil foreløpig vare ut mai 2020, men dersom stengingen av sentrene blir langvarig vil vi vurdere å utvide varigheten – i så fall forsatt uten kostnad for senteret. Det er satt en begrensning på 20 turmål, og vi anbefaler at disse primært settes opp i nærområdet til senteret og der medlemmene bor, samt at dere legger til rette for lavterskelturer som alle kan være med på.

iBooking har i tillegg åpnet opp for Videotimer på Min Side og andre løsninger for å enkle håndteringen av gruppetimer og nettinnmeldinger i denne perioden. Se iBookings informasjonsside for mer info: https://www.notion.so/Bistand-fra-iBooking-ifb-med-koronap-bud-b63a46761eb846a2a0edc50c5e5db1a5

 

Vi håper alle at denne situasjonen får en snarlig slutt, og at myndighetene stiller opp økonomisk for vår bransje.

 

Exceline