Konkurranse! – Norges beste resepsjonsområde!

De siste 10 årene har vi i Exceline besøkt over 300 treningssentre i hele Norge. Vi har sett alt fra resepsjoner dekket av gul-lapper til skinnende rene resepsjoner uten et støvfnugg. Proteinshake-barer til medlemsfrokoster som hadde gått mange hotellfrokoster en høy gang. Sittegrupper med glade pensjonister til klappstoler og skinnsjeselonger. Det er utrolig hvor varierende resepsjonsområdene rundt omkring i Norge er, og vi ønsker å kåre Norges beste!

Vi gleder oss til å se hvordan det ser i ut på deres senter!

For å delta må dere enten dele bildene på instragram med #resepsjon og #Exceline eller sende mail til Exceline.

Vinnere blir annonsert 1.oktober i alle våre kanaler.

Lykke til!

PS: Har du husket å bestille ny kasseskuff og Kvitteringsskriver? Akkurat nå har vi kampanjepriser. Ta kontakt nå! 

Bli kjent med Martin Tømmerås

Martin Tømmerås er IT-Utvikler i Exceline. Martin begynte til oss det siste året han skrev ferdig bachelorgraden sin i informatikk. Martin er fullstack-utvikler og har en nese for brukervennlige grensesnitt og databasehåndtering. Siden Martin tiltrådte 1. mai 2018 Har han rukket og fått barn og er i foreldrepermisjon en dag i uken.

Det som kjennetegner Martin er hans gode humør, imøtekommenhet og nysgjerrighet. Martin setter høye krav til seg selv og utfører sine arbeidsoppgaver med glans. Martin samarbeider godt med sine kolleger og bidrar gjerne i faglige og ufaglige diskusjoner.

Vi som jobber i Exceline ser på Martin som en sterk faglig ressurs, og på tross av sin unge alder er han meget kompetent i sitt felt. Martin jobber tett med utviklingen av grensesnittet for våre kunder, og setter pris på tilbakemeldingene han får via supportdesken.

«Kun gjennom våre kunders atferdsmønster, kan vi lære hvordan vi skal utvikle Exceline videre».

Martin Tømmerås                          

På fritiden er Martin opptatt med familie og trening. Han er en ivrig leser og har ikke sett Game of Thrones fordi han «foretrekker bøkene». Noe som i ettertid viste seg å være et godt valg, siden den serien var en gedigen skuffelse.

 

Visste du at vi tilbyr kundesupport på vegne av våre kunder? Ta kontakt i dag for et meget godt tilbud!

Husk å bestille medlemskort!

Vet at mange på denne tiden av året ser ned i resepsjonskuffen og tenker: Skitt, her var det tomt gitt. Fortvil ei, bestill i dag, så leverer vi!

Vi har samarbeidet med Plastkort.com (tidligere plastkortfabrikken) i en årrekke, og kommer til å fortsette det gode samarbeidet i fremtiden.

Ta en titt på deres hjemmeside for ulike designforslag og adgangstegn.

 

Bestill her! 

 

Bruker dere fortsatt magnetkort eller strekkode? Ta kontakt i dag for en kostnadsfri befaring av adgangskontrollen. 

Bli kjent med Kristian Holmstrøm

Bli kjent med Kristian Holmstrøm

Kristian Holmstrøm er IT-Utvikler i Exceline. Med to Bachelorgrader og en master er han soleklart vinneren av flest studiepoeng (og studielån) blant oss på kontoret. Kristian er Fullstack-utvikler og er vikarierende utviklings-leder i Robin Holums foreldrepermisjon. Fullstack-utvikler betyr at Kristian jobber med både Frontend (brukergrensesnittet) og Backend (håndtering av databasen). Kristian begynte til oss i juni 2018, etter å ha avsluttet sin masteroppgave i kybernetikk.

Det som kjennetegner Kristian er hans lærevillighet, humør og lune fremtoning. Han er selvdreven, samarbeider godt med andre kolleger og liker å løse komplekse problemer.

For oss som jobber i Exceline er Kristian en sterk faglig ressurs med et meget klokt hode, som vi vet å benytte oss av. Kristian håndterer flere kodespråk og leverer gode resultater, gang etter gang. Som kunde til oss, er det ikke sikkert at du vil komme i kontakt med Kristian på telefonen, men hvis behovet for videreutvikling eller spesielle kundebestillinger kan du fort sitte i et møterom med Kristian. Han vil hjelpe deg få de dataene eller funksjonene du eller din virksomhet trenger.

«Vi skal gjøre Exceline til den definitive bransjeløsningen for treningssentre ved å hele tiden innovere nye løsninger og lytte til hva våre kunder etterspør.»           

         – Kristian Holmstrøm

 

På fritiden er Kristian opptatt av trening, oppussing av hus og sin lille chilihage hvor han planter egne velsmakende chiliplanter.

 

 

 

 

Lurer du på hva din virksomhet kan gjøre i Exceline, eller har spørsmål angående våre tjenester og API? Ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

Fantasy Premier League!

Som kanskje mange vet om oss i Exceline, så er vi meget fotballinteresserte. Og som hundretusenvis av andre nordmenn, spiller vi Fantasy Premier league! Vi har også vår egen liga hvor vi premierer årets beste Exceline Manager.

Så har du det som trengs for å bli Norges beste treningssenter manager? Bli med!

Code to join this league:  booty9

Merk, du må bli med før sesongstart Fredag 9. august 2019 klokken 20:00 for å være med i konkurransen. Vinneren blir annonsert mandag 18. mai 2020.

 

Er du blant de som ikke klarer å velge mellom Sterling og Salah? Pereira eller Pereyra? Alisson eller Ederson? Visste du at vi kan ta kundehenvendelsene for deg? Exceline kundesupport leverer nå tjenester til over 40 treningssentre i hele Norge. Vi frigir tiden til deg og dine ansatte slik at dere kan sette søkelys på andre ting, som for eksempel FPL. Ta kontakt i dag!

Adgangskontroll – Alt i et system

Exceline har siden 2012 hatt en landsdekkende rammeavtale med Certego, og sammen har vi utviklet en standardløsning for adgangskontroll til treningssentre i Norge.

Siden 2012 har vi levert løsninger til over 250 treningssentre i hele landet. Certegos ARX system fungerer sømløst med Exceline, som betyr at du kun trenger å forholde deg til et system. Løsningen tillater fleksible løsninger som medlemmer med ulike tilgangstider, drop-in og fjernstyring.

Løsningen kan installeres på eksisterende adgangsdører, porter og rondeller. Ta kontakt for en kostnadsfri befaring i dag! 

 

Har du husket å bestille medlemskort før medlemmene kommer tilbake fra ferie? Bestill nå! 

Åpningstider i sommer

 

Ferieavviklingen er i gang, men vi holder som alltid åpent.

Telefontiden er 0800-1600 (lunsj 11:30-12:15)

Ferieavviklingen foregår hovedsakelig i uke 28-32.

Noe ekstra ventetid på telefonen må påregnes.

Haster ikke din henvendelse? Send gjerne mail til support.

 

Er du lei av å registrere frys og oppsigelser i sommer? Nå kan vi gjøre kundehenvendelsene dine for deg!

Med kundeservice fra Exceline kan vi overta administrasjonsdriften din, dette gjelder alt fra Inkassosaker til spørsmål om åpningstider.

Ta kontakt for et godt tilbud i dag. Send mail i dag!

Ha en fortsatt god sommer!

God sommer!

Da er den varme rolige tida her, i alle fall for deler av landet!

Her i Trondheim har vi ikke sett sola siden april, men vi stopper ikke opp av den grunn. Vi har utvidet organisasjonen til smått utrolige 32 ansatte i løpet av det siste året, og tatt fatt på en spennende reise med nytt forretningsområde som styrker vår totalsatsing på treningssenterbransjen. Er du ivrig nok, kan du finne oss lokalisert fra Brønnøysund til Bergen.

Etter to år med utvikling knyttet til nye lovverk (kassaloven og GDPR) er vi endelig der at vi kan jobbe mer med videreutvikling og nye løsninger som skal gjøre Exceline enda bedre. I løpet av 2019 skal alle våre kunder være flyttet over på vår nye HTML-plattform, som betyr blant annet at Internet Explorer og Seamonkey-nettlesere blir historie! Vi er i rute og gleder oss veldig på fortsettelsen.

 

Kampanjepris på godkjent kvitteringskriver og kassaskuff

Før 31.12.2019 må alle våre kunder oppgradere kasseskuff og kvitteringskriver til godkjent utstyr ihht Kassaloven. Få begge nå for kampanjepris
3 990,- Bestill her!

Vi ønsker alle våre kunder en fantastisk sommer!

 

 

 

Vizible

Et av våre nye og spennende forretningsområder for 2019 er Vizible. Vi skal være din samarbeidspartner og støttespiller også når det kommer til reklame og synlighet for ditt senter. Dette er et konsept som skal hjelpe bransjen til å hente ut reklameverdien på medlemsmassen. Kort fortalt ser vi en stor verdi for deg og ditt treningssenter å kunne reklamere i ditt nærområde på reklameskjermer, samtidig som skjermene på ditt senter til viser både reklame og egenprodusert innhold og informasjon. I tillegg vil vi selge reklameplass til eksterne aktører på skjermene i nettverket. Alle våre kunder vil bli kontaktet for en enkel presentasjon av konseptet. De første sentrene er allerede i gang med utrulling av løsningen som skaper en bred lokal markedsføring.

Support og FAQ

Sjekk ut support.exceline.no

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene, samt hele brukermanualen for Exceline.

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere siden, men savner du noe så er det bare å ta kontakt.