Photo by rawpixel.com from Pexels

Kursdatoer!

Da er kursdager satt!

Takk til alle som svarte på spørreundersøkelsen, vi får dessverre ikke til å dra til alle stedene som ble forespurt, men fortvil ei, det blir enda en runde til våren.

Vi kommer på en liten norgesturne i uke 44! Vi gleder oss veldig til å vise frem det vi har jobbet med de siste 3 årene.

Trykk på ditt linken for å melde deg på:

Kristiansand: 29.Oktober

Stavanger 30. Oktober

Bergen 31. Oktober

Oslo 1. November

Trondheim 5. November

Prisen for kurset blir 1090,- per pers.

Inkludert i prisen er lunsj og servering under møtet, samt alle påmeldte vil få appen Exceview kostnadsfritt i 2 måneder.

For at alle skal få klargjort brukernavn og passord til exceview, må alle deltakere registrere seg via skjemaene.

Siste frist for påmelding er 15. Oktober.

Merk at det er bindende påmelding. Vi forholder oss også retten til å kansellere kurs ved manglende interesse.

 

Photo by Jake Colvin from Pexels

Oppdateringer i høst

Sommeren er over, men fortvil ei, vi har ikke ligget på solsenga i sommer. Vi har faktisk kommet dit at vi vil rulle ut vår neste store oppdatering i løpet av høsten.

Dette har vi ventet lenge på å si, og vi har gledet oss lenge på å si det vi skal si nå… MORNA SILVERLIGHT!

Exceline får en helt ny plattform som vil gjøre hverdagen enklere for oss alle. Ingen Silverlight, ingen Seamonkey, likt brukergrensesnitt på Mac og PC. ENDELIG!

Men, dette krever også endringer hos våre kunder, det gjelder spesielt datamaskinene og hardware som brukes i resepsjonsområdene rundt omkring i Norges land.

Merk: Dette gjelder hovedsakelig maskiner som bruker vår hardware lokalt. Med dette mener vi: Bankterminal, Kvitteringsskriver, strekkodeleser, adgangsregistrering. m.m

Vi anbefaler følgende spesifikasjoner på resepsjons/POS-maskiner

Generelt
Operativsystem Windows 7, 8.1 eller 10. (10 er anbefalt)*
Prosessor / Chipset
CPU Intel Core i5 (Eller Høyere)
Minne
RAM 8 GB
Teknologi DDR3 (eller nyere)
Lager
Hovedlager Anbefaler SSD
Lyd & Video
Kamera Støtter HD Web Camera.
Inngang
Type Minimum 6 USB innganger
Kasseløsning
Strekkodeleser Anbefaler Datalogic
Printer Star TSP 100 FuturePRNT*
Kassaskuff ICD CASH DRAWER*
Diverse
Nettverk Anbefaler kablet nett.
Skjerm Anbefaler 2 HD-skjermer, 21,5’’ eller større.
  • Merk at printermodell og kassaskuff er påkrevd.

Igjen, dette gjelder på kassemaskiner i resepsjonen. Exceline vil bli tilgjengelig på alle flater gjennom nettlesere som: Chrome, Firefox, Safari, Opera m.m

Har du ikke korrekt printer og kassaskuff, vil det ikke være mulig å gjennomføre varesalg i exceline.

Er du usikker på om du har korrekt kvitteringsprinter og kassaskuff? Ta kontakt!

Akkurat nå får du både kvitteringskriver og kasseskuff ferdig konfigurert, klar til installering til kun 3.990.- (eks mva)

Kursdager!

Etter stor etterspørsel skal vi endelig ut på kursturne igjen! I løpet av høsten vil vi dra rundt om i Norges land og spre det glade budskap.

Vi har mange nyheter til dere og gleder oss veldig til å presentere dette.

Vi har to korte spørsmål til dere og håper dere har tid til å svare på disse i forkant av kurset; Trykk her.

 

Billetter blir lagt ut for salg på Exceline.no den 23. September. Det blir begrensede plasser, førstemann til mølla gjelder!

Bli kjent med Anders Feyling

Anders Feyling er IT-utvikler i Exceline. Anders er utdannet dataingeniør fra NTNU i Trondheim, hvor han skrev sin master «Tightly Integrated Doppler Velocity Log Aided Inertial Navigational System» i kybernetikk. Slapp av, vi skjønner heller ikke hva den handler om. Anders er vårt siste tilskudd til Trondheimskontoret og startet i desember 2018.

Anders er også den eneste ikke-trønderen på kontoret, og han bærer Rogalandsflagget stolt på brystet. Når han ikke snakker om hvor fantastisk Sandnes Ulf er, eller hvor mye han savner temperaturer over 12 grader i juli, beriker han kontoret med sin tørrvittige humor og morsomme memes.

Anders er en faglig bauta som tar utfordringer på strak arm. Som fullstack-utvikler har han kompetanse i flere kodespråk, og liker store utfordringer. Han samarbeider godt med andre utviklere og jobber målrettet med egne arbeidsoppgaver. Anders bidrar alltid til gode samtaler rundt pausebordet og tilfører alltid gode løsninger til diskusjoner rundt videreutviklingen av Exceline.

I Exceline får jeg jobbe med ulike arbeidsoppgaver i et spennende felt.

  • Anders feyling

På fritiden driver Anders med trening, data. E-sport og går turer med sin samboer og japanske Chin hund.

Bli kjent med Øivind Mosand.

Øivind Mosand er IT-utvikler og har jobbet hos oss siden 1. februar 2017. Umiddelbart etter ansettelse beviste Øivind at han er kongen av databasehåndtering. Øivind har jobbet med programmering i snart 20 år, og vært interessert i data siden barndommen. Øivind har jobbet med CSS, PHP, LAMP, SASS, MySQL, XML, webutvikling, Typescript + + + The list goes on! Øivind kan sette seg inn i alle tenkelige komplekse arbeidsoppgaver vi kaster mot han.

For oss er Øivind en kjernekar som alltid har godt humør, lun fremtoning og en vittig kommentar på lur. Øivind samarbeider godt med sine kolleger og er uvurderlig når det kommer til avanserte tekniske spørsmål, hans erfaring og kjennskap til Exceline gjør han til Excelines «grand old man».

Øivind har også videreutviklet flere av våre tekniske nyvinninger etter 2017. Blant annet verktøyet Exceview, som raskt ble en favoritt blant senterledere.

«Jeg liker å fordype meg i kompliserte problemer. Om det gjelder videreutvikling eller spesialiserte rapporter føler jeg tilfredshet av å finne de korrekte løsningene. – Øivind Mosand»

På fritiden bruker Øivind tiden sammen med familien, data og fotball.

Konkurranse! – Norges beste resepsjonsområde!

De siste 10 årene har vi i Exceline besøkt over 300 treningssentre i hele Norge. Vi har sett alt fra resepsjoner dekket av gul-lapper til skinnende rene resepsjoner uten et støvfnugg. Proteinshake-barer til medlemsfrokoster som hadde gått mange hotellfrokoster en høy gang. Sittegrupper med glade pensjonister til klappstoler og skinnsjeselonger. Det er utrolig hvor varierende resepsjonsområdene rundt omkring i Norge er, og vi ønsker å kåre Norges beste!

Vi gleder oss til å se hvordan det ser i ut på deres senter!

For å delta må dere enten dele bildene på instragram med #resepsjon og #Exceline eller sende mail til Exceline.

Vinnere blir annonsert 1.oktober i alle våre kanaler.

Lykke til!

PS: Har du husket å bestille ny kasseskuff og Kvitteringsskriver? Akkurat nå har vi kampanjepriser. Ta kontakt nå! 

Bli kjent med Martin Tømmerås

Martin Tømmerås er IT-Utvikler i Exceline. Martin begynte til oss det siste året han skrev ferdig bachelorgraden sin i informatikk. Martin er fullstack-utvikler og har en nese for brukervennlige grensesnitt og databasehåndtering. Siden Martin tiltrådte 1. mai 2018 Har han rukket og fått barn og er i foreldrepermisjon en dag i uken.

Det som kjennetegner Martin er hans gode humør, imøtekommenhet og nysgjerrighet. Martin setter høye krav til seg selv og utfører sine arbeidsoppgaver med glans. Martin samarbeider godt med sine kolleger og bidrar gjerne i faglige og ufaglige diskusjoner.

Vi som jobber i Exceline ser på Martin som en sterk faglig ressurs, og på tross av sin unge alder er han meget kompetent i sitt felt. Martin jobber tett med utviklingen av grensesnittet for våre kunder, og setter pris på tilbakemeldingene han får via supportdesken.

«Kun gjennom våre kunders atferdsmønster, kan vi lære hvordan vi skal utvikle Exceline videre».

Martin Tømmerås                          

På fritiden er Martin opptatt med familie og trening. Han er en ivrig leser og har ikke sett Game of Thrones fordi han «foretrekker bøkene». Noe som i ettertid viste seg å være et godt valg, siden den serien var en gedigen skuffelse.

 

Visste du at vi tilbyr kundesupport på vegne av våre kunder? Ta kontakt i dag for et meget godt tilbud!

Husk å bestille medlemskort!

Vet at mange på denne tiden av året ser ned i resepsjonskuffen og tenker: Skitt, her var det tomt gitt. Fortvil ei, bestill i dag, så leverer vi!

Vi har samarbeidet med Plastkort.com (tidligere plastkortfabrikken) i en årrekke, og kommer til å fortsette det gode samarbeidet i fremtiden.

Ta en titt på deres hjemmeside for ulike designforslag og adgangstegn.

 

Bestill her! 

 

Bruker dere fortsatt magnetkort eller strekkode? Ta kontakt i dag for en kostnadsfri befaring av adgangskontrollen. 

Bli kjent med Kristian Holmstrøm

Bli kjent med Kristian Holmstrøm

Kristian Holmstrøm er IT-Utvikler i Exceline. Med to Bachelorgrader og en master er han soleklart vinneren av flest studiepoeng (og studielån) blant oss på kontoret. Kristian er Fullstack-utvikler og er vikarierende utviklings-leder i Robin Holums foreldrepermisjon. Fullstack-utvikler betyr at Kristian jobber med både Frontend (brukergrensesnittet) og Backend (håndtering av databasen). Kristian begynte til oss i juni 2018, etter å ha avsluttet sin masteroppgave i kybernetikk.

Det som kjennetegner Kristian er hans lærevillighet, humør og lune fremtoning. Han er selvdreven, samarbeider godt med andre kolleger og liker å løse komplekse problemer.

For oss som jobber i Exceline er Kristian en sterk faglig ressurs med et meget klokt hode, som vi vet å benytte oss av. Kristian håndterer flere kodespråk og leverer gode resultater, gang etter gang. Som kunde til oss, er det ikke sikkert at du vil komme i kontakt med Kristian på telefonen, men hvis behovet for videreutvikling eller spesielle kundebestillinger kan du fort sitte i et møterom med Kristian. Han vil hjelpe deg få de dataene eller funksjonene du eller din virksomhet trenger.

«Vi skal gjøre Exceline til den definitive bransjeløsningen for treningssentre ved å hele tiden innovere nye løsninger og lytte til hva våre kunder etterspør.»           

         – Kristian Holmstrøm

 

På fritiden er Kristian opptatt av trening, oppussing av hus og sin lille chilihage hvor han planter egne velsmakende chiliplanter.

 

 

 

 

Lurer du på hva din virksomhet kan gjøre i Exceline, eller har spørsmål angående våre tjenester og API? Ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

Fantasy Premier League!

Som kanskje mange vet om oss i Exceline, så er vi meget fotballinteresserte. Og som hundretusenvis av andre nordmenn, spiller vi Fantasy Premier league! Vi har også vår egen liga hvor vi premierer årets beste Exceline Manager.

Så har du det som trengs for å bli Norges beste treningssenter manager? Bli med!

Code to join this league:  booty9

Merk, du må bli med før sesongstart Fredag 9. august 2019 klokken 20:00 for å være med i konkurransen. Vinneren blir annonsert mandag 18. mai 2020.

 

Er du blant de som ikke klarer å velge mellom Sterling og Salah? Pereira eller Pereyra? Alisson eller Ederson? Visste du at vi kan ta kundehenvendelsene for deg? Exceline kundesupport leverer nå tjenester til over 40 treningssentre i hele Norge. Vi frigir tiden til deg og dine ansatte slik at dere kan sette søkelys på andre ting, som for eksempel FPL. Ta kontakt i dag!